SOCHELO ROTTERDAM

SOCHELO ROTTERDAM Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 17 beoordelingen
26 sep 2019 om 17:53 It was so delicious can't wait to order again. The mistake with the fried rice wasn't a problem because it was still delicious. Greetings Zack
18 sep 2019 om 7:43 Goed en authentiek eten! Geen standaard bezorgmeuk maar met liefde gemaakt eten.
4 sep 2019 om 17:10 Very very delicious!! I ordered mutton biryani and my husband had vegetarian biryani. I have to awarded that this is the best Indian biryani I have ever had!! PS. I just saw that mutton biryani is not in the menu anymore.
2 sep 2019 om 23:15 Erg lekker met een authentieke smaak. De kaart mag iets uitgebreider. Ik mis plat brood en hapjes zoals pakora. Op de rijst met kip en koriander is niets aan te merken, die smaakt zoals het hoort. En netjes binnen de aangegeven tijd, warm, aan de deur.
10 jul 2019 om 21:33 Heel lekker. Vriendelijke mensen. werd gebeld dat ze de grotere portie niet hadden. Ruimschoots gecompenseerd met extra dubbele kleine portie. Vouchers € 3,00 korting. Aanbevolen.
8 jul 2019 om 20:06 Eenvoudige smakelijke maaltijd. Weer eens wat anders. Aanbevolen.
23 jun 2019 om 3:45 The food is extremely good! Definitely keeps up with the Indian standard. Delivery was quick as well. Great job!
15 jun 2019 om 7:35 Was heerlijk biryani met kip zonder bot. Misschien is het handiger om de biryani in een plastic bak te doen i.p.v. een kartonnen bak. Groetjes
14 jun 2019 om 21:39 Dit is tot nu toe m'n beste bestelling op thuisbezorgd. Niks veel eigenlijk tegen. Super vers, natuurlijke kruiden en ingrediënten. Pittig, voldoende saus en precies de smaak van BBQ. Zo wil je gewoon eten. Ik geef nooit reviews maar dit was echt goed!!
11 jun 2019 om 20:47 Good food!!
8 jun 2019 om 11:50 8 euro betaald voor een bak vol met koriander en 5 stukjes kip??!! Zelfs in een broodje kipkerrie zit meer vlees. Ik ga aangifte doen bij de politie.
4 jun 2019 om 20:16 Fantastische biryani, zeker aan te raden!