SOCHELO ROTTERDAM

SOCHELO ROTTERDAM Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 12 beoordelingen
10 jul 2019 om 21:33 Heel lekker. Vriendelijke mensen. werd gebeld dat ze de grotere portie niet hadden. Ruimschoots gecompenseerd met extra dubbele kleine portie. Vouchers € 3,00 korting. Aanbevolen.
8 jul 2019 om 20:06 Eenvoudige smakelijke maaltijd. Weer eens wat anders. Aanbevolen.
23 jun 2019 om 3:45 The food is extremely good! Definitely keeps up with the Indian standard. Delivery was quick as well. Great job!
15 jun 2019 om 7:35 Was heerlijk biryani met kip zonder bot. Misschien is het handiger om de biryani in een plastic bak te doen i.p.v. een kartonnen bak. Groetjes
14 jun 2019 om 21:39 Dit is tot nu toe m'n beste bestelling op thuisbezorgd. Niks veel eigenlijk tegen. Super vers, natuurlijke kruiden en ingrediënten. Pittig, voldoende saus en precies de smaak van BBQ. Zo wil je gewoon eten. Ik geef nooit reviews maar dit was echt goed!!
11 jun 2019 om 20:47 Good food!!
8 jun 2019 om 11:50 8 euro betaald voor een bak vol met koriander en 5 stukjes kip??!! Zelfs in een broodje kipkerrie zit meer vlees. Ik ga aangifte doen bij de politie.
4 jun 2019 om 20:16 Fantastische biryani, zeker aan te raden!
6 mei 2019 om 9:49 Exceptional. I ordered chicken biryani. The flavors were elegantly measured and mixed. Chicken was fresh and cooked to perfection. Very authentic Indian taste. Generous portion size. Delivery was on time and well arranged. Highly recommended.
5 mei 2019 om 14:41 Food was delievered on time..very good chicken biryani...quantity a bit too much...will definitely try again
5 mei 2019 om 4:03 The chicken biryani was authentic and absolutely delicious. It reminded me of the dish from my favourite restaurant in India. Will definitely recommend everyone to try out.